Op zoek naar portretfotografie cursus?

portretfotografie cursus
Fotografie-cursussen Artiance.
Tijdens de eerste lessen zal de docent je informeren en kun je ideeën opdoen bij de andere cursisten. In deze cursus zijn 3 lessen buiten de Ateliers van Artiance inbegrepen, zoals bijvoorbeeld lessen theaterfotografie of een bezoek aan een expositie.
Portretfotografie cursus.
In het voor, en najaar is er de praktijkgerichte portret cursus. In kleine groepjes ga je met elkaar aan de slag in onze studio, maar ook op locatie. Waar moet je op letten als je een mooi portret wilt maken.
Workshop Portretfotografie Hansman Foto en Beeldwerk.
Hansman Foto en Beeldwerk biedt deze workshop aan voor liefhebbers van portretfotografie. Portretfotografie is mensenwerk. De workshop begint met een een korte uitleg van de belangrijkste principes van portretfotografie. Maar portretfotografie is vooral mensenwerk! We gaan veel oefenen op het samenspel met het model om leuke spontane fotos te maken.
Basiscursus Fotografie.
De cursus is geschikt voor de beginnende en de gevorderde fotograaf. Ter oriëntatie op de cursus die u wilt gaan volgen, kunt u onze Open Dag bezoeken. Klik hier voor actuele informatie over de eerstvolgende Open Dag. Vanwege het te geringe aantal aanmeldingen gaat de Basiscursus Fotografie in seizoen 2018-2019 niet door.
Fotografie Workshops op Texel Fotograaf Texel. Facebook. Google. Twitter.
Fotografie workshop Texel. Deze fotografie cursus kun je ook alleen of met zn tweeën volgen. Een leuk cadeau voor iemand waarmee je graag een zinvolle dag doorbrengt! We kiezen de dag die jou het beste uitkomt. Om cadeau te geven maak ik op aanvraag een persoonlijke waardebon. Fotografie workshop op Texel.
Linda Karels Fotografie pure essence, pure nature.
Interesse in de hele cursus, lees hier verder. Tips over fotografie ontvangen? Meld je aan bij de besloten Facebook groep. vergroot" je fotografiekennis" te vinden op Facebook bij Linda Karels fotografie. Hier kun je je eigen foto's' plaatsen waar je vragen over hebt.
Fotogram: cursussen Fotoacademie Amsterdam.
De cursussen zijn op hoog niveau en thematisch van insteek: dans, architectuur, portret, conceptuele fotografie, landschap, streetlife, beeldbewerking, smartphone fotografie en meer. Fotogram werkt met veel gastdocenten zoals Nico Brons, Jenny Boot, Erik Hijweege, Kadir van Lohuizen, Carla Kogelman, Popel Coumou en Joost van den Broek. Studenten van de Fotoacademie ontvangen een korting als zij een cursus bij Fotogram volgen.
Cursus Portretfotografie Korte Opleiding Den Haag Cursus Fotografie, Workshop Fotografie Octopus Academy.
Cursus Portretfotografie Korte Opleiding Den Haag. De cursus portretfotografie is ontwikkeld voor fotografen met grote ambities en professionele aspiraties. Indien je graag mensen fotografeert en je overweegt om daarmee ook een inkomen te gaan genereren, is deze fotocursus een optimale keuze.
Opleiding NHBO.
De combinatie van die twee elementen maakt deze cursus portretfotografie echt een aanrader voor iedere hobbyfotograaf. Leg jouw toekomst vast, en start nu met de praktijkgerichte opleiding Portretfotografie. Les krijgen van gepassioneerde professionals. Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt.

Contacteer ons