Resultaten voor fotografie cursus leiden

fotografie cursus leiden
Foto cursus en workshops in Leiden.
Alle deelnemers hebben het centrum van Leiden een op een andere manier bekeken en hebben goede platen gemaakt. Elk jaar in de maand augustus is er een workshop Natuur. Hierbij een foto impressie van deze workshop. Alle cursisten van de afgelopen basis cursus fotografie zijn geslaagd!
Digitale Fotografie Universiteit Leiden.
Aan het eind van elke les wordt een opdracht gegeven waarvan het resultaat in de eerst volgende les wordt besproken. Tijdens de gevorderden cursus ontdek en ontwikkel je een eigen handschrift. Digitale Fotografie dinsdag. 8 lessen op dinsdag van 1930-2200: uur om de week.
Fotograaf Leiden.
Fotocursussen Info contact. Helpt je bedrijf of organisatie met mooi beeld dat jouw boodschap versterkt.: Gespecialiseerd in het fotograferen van mensen portret en reportages. Foto, film en beeldbewerkingscursussen. Ook: workshop Korte filmpjes maken met je iPhone of iPad. Voor trainingen effectief communiceren met beeld, beeldconcepten ontwikkelen zie: Succesvol in Beeld.
Fotografie Workshops in Leiden: Nu sparen tot 70% op fotografie workshops in Leiden GROUPON.nl.
Plezier vrije tijd. Leiden Fotografieles Kortingsbonnen. Er op uit 136. Plezier vrije tijd 136. Theater show 5. Spookhuizen en spooktochten 1. Sightseeing tours 28. Tickets Evenementen 11. Sport buitenactiviteiten 2. Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden.
Fotografie Cursus Leiden/Leiderdorp 1-daagse workshop.
Combi voordeel Voeg de basiscursus fotografie en basiscursus fotografie plus toe aan je winkelmand en profiteer direct van 175%, korting op de basiscursus fotografie plus. Deze cursus is te volgen in diverse steden of online. Het is mogelijk een cadeaubon te kopen voor de basiscursus fotografie plus op locatie als de ingeplande datum niet uitkomt. De korting wordt in dit geval toegepast op de cadeaubon. Locatie data cursus. De cursus wordt gehouden op de grens van Leiden en Leiderdorp Area71, Sisalbaan 5A in Leiderdorp.
Basiscursus Fotografie De beste fotospeciaalzaak uit de regio Leiden.
Workshop Basiscursus fotografie op maandagen 1 okt, 8 okt en 15 okt. Basiscursus fotografie op woensdagen 14 nov, 21 nov en 28 nov. Selecteer de cursus waarvoor u zich wilt inschrijven door op de pijltjes te klikken. Workshop fotografie op locatie in Leiden.
Fotocursussen Leidse Amateur Fotografen Vereniging.
Kunstacademie Haarlem Leiden Oegstgeest. Er wordt gewerkt aan de oprichting van een Academie voor Fotografie en Media. Online cursussen en theorie. Ook het internet staat vol met complete cursussen en tutorials, instructiefilmpjes etc. Cursus digitale fotografie. Tips voor fotograferen met uw digitale fotocamera.
Fotografie cursus Katwijk Iris Schaart Fotografie.
Fotografie in de Praktijk II.
De cursus wordt gegeven in de Arcade, Octavialaan 61 2314 BN Leiden. Resultaten cursussen januari en maart 2018. De cursisten van de cursus Fotografie in de Praktijk van januari 2018 presenteerden de foto's' van hun eindopdracht Spiegeling in een tentoonstelling.

Contacteer ons