Zoeken naar fotocursus leiden

fotocursus leiden
Foto cursus en workshops in Leiden.
Alle deelnemers hebben het centrum van Leiden een op een andere manier bekeken en hebben goede platen gemaakt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 41 91 34 22. 071 589 29 33. Groepsles september 2018. Start: 24 september 2018. Diverse uitdagende Workshops. Hartelijk dank voor de leuke en leerzame fotocursus.
Fotografie Cursus Leiden/Leiderdorp 1-daagse workshop.
Prijs van de fotocursus. De prijs van deze cursus is 109 euro inclusief BTW. Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en een lunch. Ook krijg je een mooie hand-out van de gehele presentatie, een digitaal naslagwerk, een lensdoekje en pen. Dit zorgt ervoor dat je ook na de cursus alles nog een keer rustig kan doorlezen. Combi voordeel Voeg de basiscursus fotografie en basiscursus fotografie plus toe aan je winkelmand en profiteer direct van 175%, korting op de basiscursus fotografie plus. Deze cursus is te volgen in diverse steden of online. Het is mogelijk een cadeaubon te kopen voor de basiscursus fotografie plus op locatie als de ingeplande datum niet uitkomt. De korting wordt in dit geval toegepast op de cadeaubon. Locatie data cursus. De cursus wordt gehouden op de grens van Leiden en Leiderdorp Area71, Sisalbaan 5A in Leiderdorp.
Fotografie Workshops in Leiden: Nu sparen tot 70% op fotografie workshops in Leiden GROUPON.nl.
Bovendien kun je de kortingsbonnen om in Leiden een fotografie workshop te volgen natuurlijk ook cadeau doen aan iemand anders die van fotografie houdt. Of schaf een paar kortingsbonnen aan met meerdere mensen en ga gezellig samen een fotografie workshop volgenin Leiden.
Fotocursus Libertas Leiden.
Digitale Fotografie.
Tijdens de fotografie cursussen verken je de mogelijkheden van de camera en leer je de principes van het diafragma, sluitertijd, scherpte diepte en elementaire vormgevingsaspecten zoals verlichting en compositie. Deze kennis is van belang om de creatieve mogelijkheden van de fotografie ten volle te kunnen benutten.
Fotografie cursus Katwijk Iris Schaart Fotografie.
Fotocursussen Leidse Amateur Fotografen Vereniging.
Creatieve en Experimentele Fotografie. Als je gestructureerd en stapsgewijs wil leren onder begeleiding van een professionele fotograaf, dan kun je het beste een fotocursus doen. Een leuke vorm daarvan is een fotoreis. Ook kun je gericht op internet gaan zoeken naar bepaalde technieken. De LAFV heeft geen belang bij de hier genoemde aanbieders en kent de de meeste niet uit eigen ervaring. Cursussen fotografie in Leiden en omstreken.
Diverse fotografie workshops in Leiden bij Fotiek van der Horst Leiden.
Fotiek van der Horst organiseert in elk voor en najaar een fotocursus voor 2 groepen. De fotocursus draagt ertoe bij dat u uw camera beter leert kennen en met veel zelfvertrouwen de handmatige standen van de camera kunt bedienen. De cursus Fotografie is bedoelt voor mensen met een Hybride, Systeem of Dlsr camera.
Basiscursus Fotografie De beste fotospeciaalzaak uit de regio Leiden.
Basiscursus fotografie op maandagen 1 okt, 8 okt en 15 okt. Basiscursus fotografie op woensdagen 14 nov, 21 nov en 28 nov. Selecteer de cursus waarvoor u zich wilt inschrijven door op de pijltjes te klikken. Workshop fotografie op locatie in Leiden.

Contacteer ons