Zoeken naar creatieve cursus

creatieve cursus
MK24 Kunsteducatie opleidingen, cursussen en workshops.
14th mei 2018 by Frederique Stutvoet. Vanaf 29 mei starten er weer cursussen in alle disciplines. Het laatste blok van 8 lessen voor de zomervakantie. Dit is misschien wel een van de leukste perioden om les te volgen bij MK24.
Creatieve cursussen. Creatieve cursussen.
Bij ORO kan iedereen vanaf 16 jaar met een licht verstandelijke beperking een creatieve cursus volgen. We hebben verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen. Samen bekijken we wat jij leuk vindt en wat je wilt leren. Daarna kies je de cursus uit die bij jou past.
Alle cursussen en workshops in Nederland Cursussen-en-Workshops.nl.
Groendecoratie, Interieur, Natuur, Creatief. Schilderles, tekenles of workshops schilderen in het groene hart. Meld je nu aan voor de teken of schilderlessen najaar 2018, zie mijn website voor datums en prijzen en reacties van cursisten in mijn gastenboek.In Hoek 29 geef ik schilder, tekenles en d. Schilderen, Creatief, Persoonlijke Ontwikkeling.
Cursussen, workshops, bedrijfsuitjes, lessen en optredens Wageningen, Overzicht van cursussen, workshops, bedrijfsuitjes, optredens en lessen in de regio Wageningen.
Basiscursus tekenen/schilderen in 5 lessen. Beeldend atelier kinderen, workshops met speksteen of klei, creatieve kinderfeestjes. Creatieve cursussen op Steenfabriek De Bovenste Polder in Wageningen. Creëer een zacht stromend leven voor jezelf. Cursus tekenen en schilderen. Cursus Tekenen/schilderen op de Steenfabriek.
Creatieve cursus Dunja Creatief Kidsproof Leiden.
Creatieve cursus Terug naar vorige pagina. Hoofdstraat 252351, AA Leiderdorp. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Iedere woensdagmiddag kun je leren tekenen en schilderen en meer bij Dunja Creatief! Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vindt je handvaardigheid, tekenen en schilderen leuk of wil je daar meer van leren? Dan zijn de lessen van Dunja Creatief iets voor jou!
Creatief Volksuniversiteit.
Vraag het tien mensen en je krijgt tien verschillende antwoorden. Creativiteit is dus heel persoonlijk. Daarom biedt de Volksuniverstiteit Arnhem veel verschillende creatieve cursussen aan. Op het gebied van fotografie, schilderen en textiel bijvoorbeeld, maar ook bijzondere technieken zoals Arabische Kalligrafie en Tunisch haken komen aan bod.
Volksuniversiteit Amsterdam.
Een website bouwen en beheren zonder je al te veel te verdiepen in de techniek? Met het CMSprogramma. Uit je handen laten komen wat er in je hoofd zit? Verken je creatieve mogelijkheden met een cursus tekenen, schilderen, handwerken, schrijven of fotografie.
Creatieve cursussen en workshops Hogeschool van Amsterdam.
Creatieve cursussen en workshops. CREA, de culturele organisatie van de UvA en de HvA, organiseert cursussen en workshops op het gebied van muziek, theater, dans, beeldend, film, digitale media, fotografie en literatuur. Ook zijn er jaarlijks tientallen voorstellingen, concerten, debatten en tentoonstellingen.
Iets creatiefs Leren? Volg een cursus als thuisstudie NHA.
077 30 67 000. Scherp je beeldend talent en boor creatieve bronnen aan. Van een cursus schilderen tot een cursus bloemschikken en van bijzonder koken tot kalligrafie: de creatieve cursussen van de NHA inspireren je en maken je nóg creatiever.

Contacteer ons