Resultaten voor Workshop macrofotografie

Workshop macrofotografie
Fotografieworkshop Macrofotografie.
De workshop macrofotografie bestaat uit drie delen.: Theorie over camera-instellingen, hulpmiddelen, creatieve mogelijkheden en compositie. Oefenen op een mooie locatie met persoonlijke begeleiding. Via een beamer en groot scherm nabespreken van de fotos onder het genot van een hapje en een drankje.
Foto Keetels Foto Video Studio Workshop Macrofotografie.
Met macrofotografie maken we het kleine groot en daardoor zien we details die met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Deze workshop brengt u de beginselen bij van de wereld van macrofotografie! De workshop bestaat uit een bijeenkomst.
Workshop Macrofotografie De Rooij Fotografie.
Simon is een specialist in macrofotografie en heeft vele kleurrijke macrofotos gemaakt van het hoogste niveau. Voor wie is deze workshop macrofotografie geschikt? De workshop is geschikt voor iedereen die reeds enige ervaring heeft met fotografie en meer wil weten én oefenen op het gebied van macrofotografie.
Cursus overzicht: natuurfotografie, dierentuinfotografie, macrofotografie, avondfotografie en div. cursussen workshops en nog veel meer.
Mini-workshop Macrofotografie Diergaarde Blijdorp. Workshop Avondfotografie Rotterdam Haringvliet Oude haven Stadsdriehoek. Workshop Fotograferen door een glazen bol Dinteloord en Trompenburg Arboretum Rotterdam. Workshop Fotograferen op grote hoogte Euromast Rotterdam. Workshop Dierentuinfotografie Diergaarde Blijdorp. Workshop Dierentuinfotografie Safaripark Beekse Bergen. Workshop Avontuurlijk fotograferen op de Hoge Veluwe.
Workshop macrofotografie Linda Karels Fotografie Linda Karels Fotografie.
Op de hoogte blijven van cursussen, klik dan hier. Mocht je al eerder bloemen en planten met de macrolens vast willen leggen, dan kun je op vrijdag 1 juni 2018 in Hortus Alkmaar de workshop macrofotografie volgen. 7 tips over licht tijdens natuurfotografie.
Verslag workshop macrofotografie Cursussen Zoom.nl.
Verslag workshop macrofotografie. Afra de Leeuw 30 juli 2013, 1200.: De zon schijnt aangenaam op het terrasje van de kassen in de Botanische Tuinen. Onder het genot van koffie, thee en gebak maken de deelnemers van de workshop macrofotografie alvast een praatje met elkaar.
Workshop macrofotografie bloemen en insecten Johan van der Wielen.
Pas na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding definitief, deelname geschiedt op basis van betalingsdatum. Alle informatie over deze workshop is te vinden op de daarvoor bestemde pagina: www.johanvanderwielen.nl/workshop-macrofotografie. Plaats, datum en tijd: Workshop macrofotografie bloemen en insecten. Datum/Tijd: zaterdag 09 juli 2016, 0900: 1700.:
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshops macrofotografie en natuurfotografie. Een combinatie van techniek en creatieve aspecten vormen de basis van mijn workshops macrofotografie en natuurfotografie. Iedere workshop wordt gegeven op een nauwkeurig uitgekozen locatie. Ter plekke gaan we een lange ochtend oefenen met een kleine groep mensen.
Leer macro fotografie in een cursus of workshop.
Verbind natuur met fotografie in een een foto-excursie, specifieke workshop of cursus en ontwikkel creativiteit wat de basis is voor elke unieke foto. Er is een uitgebreid programma waaruit jij kiest wat bij je past en je inspiratie kan vinden.

Contacteer ons