Op zoek naar cursus fotografie?

cursus fotografie
Fotografie Design Activiteiten.
Totaalprijs 21 jaar. Cursus / Workshop 12 t/m 18 jaar. Fotografie Fotografie voor Jongeren. Aanbieder: Zoetermeer.photography Docent: Ellen Houtman. 5 lessen do 19.30 22.00 uur 31 mei 2018 28 juni 2018 12 t/m 18 jaar 1 betalingstermijnen. 11500, Meer info.
Fotogram: cursussen Fotoacademie Amsterdam.
De cursussen zijn op hoog niveau en thematisch van insteek: dans, architectuur, portret, conceptuele fotografie, landschap, streetlife, beeldbewerking, smartphone fotografie en meer. Fotogram werkt met veel gastdocenten zoals Nico Brons, Jenny Boot, Erik Hijweege, Kadir van Lohuizen, Carla Kogelman, Popel Coumou en Joost van den Broek. Studenten van de Fotoacademie ontvangen een korting als zij een cursus bij Fotogram volgen.
Etadoro Cursus Beter fotograferen voor iedereen Al vanaf 55.
Compositie en inspiratie. De reden dat ik de cursus fotografie volgde was dat ik behoefte had aan technische kennis en die heb jij mij geboden met deze cursus. Ik vind jouw uitleg in woord en beeld geweldig: duidelijk en inspirerend.
Fotografie creatief/hobby/spel Volksuniversiteit Den Bosch.
Mens en Milieu. Cursus Omgaan met de Digitale Camera voor Beginners. Cursus Omgaan met de Digitale Camera voor Beginners. Klik op cursusnaam voor volledige informatie. Klik op cursusnaam voor volledige informatie. Cursus Fotograferen met je Smartphone. Cursus Fotograferen met je Smartphone.
Cursussen Kunstbedrijf Arnhem.
PKN Anloo Zuidlaren Protestantse gemeente iw Cursus fotografie.
De basiscursus fotografie is achter de rug. Er waren 11 cursisten en ook bijna 11 verschillende camera's. De eerste avond zijn we bezig geweest met de theorie van het fotograferen. Iedereen is na afloop met een tas vol informatie naar huis gegaan.
cursus fotografie Archives Stichting MK24 Amsterdam.
Nieuwe cursus fotografie. On 21, mrt 2017 In cursussen, nieuws By Naomi Blindeman. Op 13 april begint er een nieuwe cursus fotografie, gericht op de inhoud, het verhaal dat je vertelt. Deze cursus is ideaal als je de basis al beheerst.
Basiscursus Fotografie dinsdagavond VRIJDAG Groningen.
Basiscursus fotografie dinsdag. In deze fotografie cursus maak je kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen. In de loop van de fotografie cursus verschuift het accent van techniek naar inhoudelijk bespreken van foto's. Aan bod komen o.a.
Online Fotografie Cursus met Opdrachten Beoordelingen.
Ik heb bij De Rooij Fotografie de basiscursus fotografie in Rotterdam gevolgd en daar was ik al erg enthousiast over. Een leuke en leerzame dag. Mark heeft mij gevraagd om deze online fotografie cursus uit te proberen en te vergelijken met de basiscursus die ik gevolgd had.

Contacteer ons