Meer resultaten voor Fotografie Workshops

Fotografie Workshops
Fotografie Workshops FotoClass.
Verschillende Fotografie Workshops. Beleef je de ultieme Fotografie belevenissen samen met FotoClass dan ga je steeds een stuk verder in kennis techniek. Kijk op de AGENDA voor de LINK naar de reeds geplande workshops of klik de workshop van je keuze hieronder in de lijst.
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshops macrofotografie en natuurfotografie. Een combinatie van techniek en creatieve aspecten vormen de basis van mijn workshops macrofotografie en natuurfotografie. Iedere workshop wordt gegeven op een nauwkeurig uitgekozen locatie. Ter plekke gaan we een lange ochtend oefenen met een kleine groep mensen.
Calumet workshops Belgie.
In de middag gaan we aan de slag met onze eigen fotografie, we bekijken welke beelden geschikt zijn als stockfoto en hoe we deze beelden aan kunnen leveren bij een beeldbank. Neem 5 verschillende fotos uit je portfolio mee die je als stockmateriaal zou willen indienen, hier gaan we mee aan het werk.
Workshop Fotografie Basis Anki Wijnen / Zilverblauw.
Een mooie hand-out zodat je alles thuis nog eens na kunt lezen. Uitgebreidere informatie over de workshop lees je in dit bericht. Choose an option. Zaterdag 13 oktober 2018. Add to cart. SKU: N/A Category: Workshops. Zaterdag 13 oktober 2018. Workshop Smartphone Fotografie.
Workshops Verschoore.nl.
Hieronder staat de lijst met de geplande workshops. Staat je workshop, plaats of datum er niet bij: informeer vrijblijvend via een mail aan workshop@verschoore.nl. We proberen op je wensen in te gaan en informeren je over de mogelijkheden. Alle data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Locatie en data. Digitale fotografie deel 1.
Natuurportret Bob Luijks Natuurfotograaf.
Wil je meer uithalen uit je natuurfotografie? Ga dan mee op één van de vele workshops die ik op de mooiste plekken in Nederland en België organiseer, van instapcursussen tot gespecialiseerde themas. Ik werk steeds met kleine groepjes; persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Heb je behoefte aan een op maat gemaakte privéworkshop? Ik help graag verder! Presentaties en seminars. Mijn passie en kennis voor natuur én fotografie draag ik graag over via presentaties en seminars.
Fotografie Media.
Fotografie Media bij SKVR. De online leeromgeving. SKVR Fotografie Media is dé plek in Rotterdam om je ambitie op het gebied van fotografie, video en digitale media vorm te geven. We bieden een divers aanbod cursussen en workshops voor beginners en gevorderden, dus ook voor jou!
Fotoworkshop Fotografie cursus tot top fotograaf.
Early bird kortingticket, bespaar 5%. Ontvang 5% korting op je ticket als je je voor 1 maart registreert voor de basiscursus fotografie. Fotoworkshop de fijne kneepjes van het vak. Met deze workshop smartphone fotografie leer je dé nieuwe manier van fotografie meteen in de praktijk.
Workshops Ferry Knijn Fotografie.
Masterclass van foto naar video portret. Ferry Knijn Fotografie. Nieuw-Vennep, NH, 2153 PL. Naast het fotograferen geef ik ook workshops! In de studio in Nieuw-Vennep geef ik een aantal workshops. Voor iedere workshop geldt een maximum van 10 zodat iedereen de maximale aandacht krijgt.

Contacteer ons