Meer resultaten voor Cursussen Fotografie

Cursussen Fotografie
Aanmeldingsformulier workshops en cursussen fotografie.
Aanmeldingsformulier workshops en cursussen. Merk en model camera.: Waar wilt u zich voor aanmelden? Workshop digitale fotografie voor beginners. Workshop fotografie voor beginners compactcamera. Cursus digitale fotografie voor beginners. Mini cursus digitale fotografie voor beginners. Verdiepingscursus fotografie gevorderde fotografen. Praktijkmiddag gevorderden Archeon.
Atrium Sneek Fotografie Basiscursus.
Cursisten jonger dan 21 jaar betalen geen BTW. Een cursus voor iedereen die een passie heeft voor fotograferen, maar meer wil leren over de vele technische mogelijkheden van de camera. Tijdens de cursus leer je welke knoppen belangrijk zijn en hoe je hiermee kunt spelen.
Fotografie in de Praktijk I.
De cursus wordt gegeven in de Arcade, Octavialaan 61 2314 BN Leiden. Resultaten cursussen januari en maart 2018. De cursisten van de cursus Fotografie in de Praktijk van januari 2018 presenteerden de foto's' van hun eindopdracht Spiegeling in een tentoonstelling.
Basiscursus fotografie Capelle fotografeert.
Voor actuele data kunt u terecht op de website van Petra Muilenburg Fotografie. Volg de link naar deze pagina, de cursussen vinden plaats in de studio van Petra Muilenburg Fotografie, Brahmsstraat 123, Capelle aan den IJssel en bij Studio Creatividad in Ommoord.
Cursussen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Voor administratieve vragen kun je terecht bij het cursusbureau, cursusbureau@uck.nl. Inschrijven en algemene voorwaarden. Klik hier voor informatie over inschrijven en de algemene voorwaarden. Tijdens de volgende schoolvakanties en vrije dagen vinden geen lessen en cursussen plaats van de afdeling Fotografie.:
Beeldfabriek010 Cursussen Fotografie Media in Rotterdam.
FOTOCURSUS IN ROTTERDAM. Beeldfabriek010 is een coöperatie van docenten fotografie, video en digitale media. Voor creatieve cursussen voor volwassenen, van beginnersniveau tot en met gevorderden. Aankomende cursussen: blauw fotografie, groen media. Fotoatelier 8 lessen VOL. WordPress basis 8 lessen VOL.
Fotografie cursus Han Schnek Fotografie.
Meer over deze cursus fotografie. Leer snel beter fotograferen met een eendaagse fotografie cursus in Haarlem, een cursus fotografie in Amsterdam of een fotocursus in Utrecht. Han Schnek biedt leuke fotografie cursussen aan voor beginners en gevorderden. Professionele fotoapparatuur is niet nodig: de meeste cursussen zijn te volgen met alle digitale camera's.
Volksuniversiteit Oss Taalcursus Workshop Hobby Fotografie Studie Cursus.
Een praktische cursus voor een écht opgeruimd huis. Ben jij ook al zo vaak begonnen met opruimen, maar lijkt het nooit echt te lukken? Of heb je het gevoel dat je moet blijven ruimen om de chaos om je heen te temmen?
Fotografie basis Pier K.
Fotografie vervolg I. Tarief 21 jaar 4 termijnen á 3810, Of eenmalig 14800, 21 jaar 4 termijnen á 4622, Of eenmalig 17950., Cursus Fotografie basis. Aantal lessen 8. Leeftijd 18 t/m 99 jaar. Discipline Fotografie Media, Fotografie beginners. Vrijblijvende proefles aanvragen?

Contacteer ons