Zoeken naar fotoworkshop rotterdam

fotoworkshop rotterdam
Maak je eigen sprookjesfoto's' Nederlands Fotomuseum Rotterdam.
Rondleiding Koudelka The Magnificent Magnum Photographer. KIJK EEN SPROOKJE. Schrijf je in en blijf op de hoogte van het nieuws van het Nederlands Fotomuseum. Tweets by @nl_fotomuseum. Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam 31 010 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl.
Straatfotografie groep FOKKO MULLER STREET PHOTOGRAPHY.
Fokko geeft inspirerende en gerichte feedback tijdens en na de workshop, wat ik als zeer stimulerend heb ervaren. Een leerzame workshop met veel fun, een uitstekende basis voor wie verder wil met straatfotografie. Erika ter Borch na haar workshop in Rotterdam Facebook.
Fotoworkshop en natuurfotografie vanuit het Groene Hart. Fotoworkshops in het Groene Hart door Bas Breetveld.
Klik hier om alvast een indruk te krijgen van de fotoworkshops. Tot ziens en heel veel fotografieplezier gewenst! Fotoworkshop en fotografie cursus op nog geen half uur rijden van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn KvK: 5188994.
Welkom bij FotoClass.
Fotocursus Fotoworkshop Fotografie reizen Foto reizen. Foto cursus Oss Uden Veghel Nijmegen Eindhoven s'Hertogenbosch' / Inlog voor cursisten. Inlog voor cursisten. FotoClass Fotografie Cursussen Workshops Fotoreizen. Welkom bij FotoClass. Agenda Fotografie Cursussen. MasterClass I Verder in techniek en kennis. MasterClass II De uitdaging. MasterClass III Het vervolg. Masterclass IV Samen tot perfectie. Into the Dawn. Colors of Nature. Into the dark Rotterdam.
Workshop fotografie Blijdorp Heel Holland Fotografeert.
Ik organiseer een fotoworkshop in de mooie dierentuin Blijdorp in Rotterdam. Jij kunt daar bij zijn. Je gaat dan een hele dag met me op pad in Blijdorp. Aan het einde van de workshop bepaal je zelf wat je de workshop waard vond.
Beter fotograferen met je mobiel Else Kramer.
Werken in een inspirerende omgeving: het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Vooral veel doen: naast de theorie heel veel experimenteren en maken. Persoonlijke ondersteuning: we zijn met een groep van maximaal 8 personen dus er is meer dan genoeg ruimte voor individuele feedback.
Workshop fotografie Blijdorp Fotocursus Hoofddorp.
Inclusief consumptie; exclusief toegang Blijdorp. Op donderdag 14 juli gaven Siebe en Su een fotoworkshop aan 30 leraren van het Wellantcollege Westplas mavo uit Aalsmeer. Het was onderdeel van hun personeelsdag. Na een enthousiaste presentatie met mooie fotos, veel voorbeelden en tipstrucs gingen wij op stap om het geleerde in de praktijk te brengen. Onderweg kregen wij al direct feedback om mooiere fotos te maken. Door het insturen van fotos naar Siebe kregen wij achteraf ook nog feedback. Een geslaagde cursus met mooie resultaten en tevreden collegas. Een echte aanrader! Leer je camera goed kennen in deze prachtige dierentuin! Leerzame leuke wandeling in Blijdorp! Wandeling in de dierentuin met tips tricks. Bespreking van de gemaakte fotos. achteraf online commentaar op jouw fotos. Pdf als naslagwerk aan het einde van de workshop. Er zijn cameras objectieven gratis te leen! Wij geven al jarenlang met plezier workshops fotografie in Hoofddorp e.o. Daarnaast fotograferen wij voor bedrijven, bruidsparen en doen wij allerlei soorten familie fotografie. In onze vrije tijd richten we ons vooral op natuur, dieren en bloemen. Docent Siebe Baarda. Meld je nu al aan voor een privé workshop. Workshop fotografie in Rotterdam.
Nacht en architectuur fotografie.
Trakteer jezelf of een ander dan op deze fotoworkshop als je tijdens het fotograferen diverse praktische tips wil krijgen. De fotoworkshopleider heeft vele jaren gewerkt in Rotterdam en weet als geen ander op welke plek je de betere fotos kunt maken.
Kamera Express Workshops. kamera-express-logo. kamera-express-logo.
Superstore Rotterdam Centrum. Superstore Tilburg nieuw! Bel onze deskundige helpdesk.: 085 88 88 013. Je kunt ons ook mailen naar info@kamera-express.nl of stel je vraag via Facebook of Twitter. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen.

Contacteer ons