Meer resultaten voor fotografie cursus groningen

fotografie cursus groningen
Cursussen De Fotolocatie.
Voor wie meer wil weten over de geschiedenis van de fotografie. Voor wie een boek of tentoonstelling wil maken. De Fotolocatie Groningen is flexibel. Wil jij een cursus op eigen maat? Neem contact met ons op over je wensen: This email address is being protected from spambots.
fotografie cursus Groningen: HanzeMag.
Berichten over fotografie cursus Groningen. Boudewijn 1 december, 2016. Nieuws De studenten achter de World Press Photo. Dat de World Press Photo exposeert in de stad Groningen kan weinigen zijn ontgaan. Maar dat die tentoonstelling er helemaal niet zou zijn zonder de studenten van de stichting WPFG weet vrijwel niemand.
Fotografie Workshops in Groningen: Nu tot 70% besparen op fotografie workshops in Groningen GROUPON.nl.
Plezier vrije tijd. Groningen Fotografieles Kortingsbonnen. Er op uit 77. Plezier vrije tijd 77. Theater show 5. Sightseeing tours 20. Tickets Evenementen 7. Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden. Kies voor een cursus Digitale Fotografie BASIS l, BASIS II, GEVORDERDEN of alledrie bij elkaar COMPLEET, incl.
Cursussen De website van frbfotografie!
Fotografie in opdracht. Fotografie in opdracht. Voor informatie en aanmelding klik op de desbetreffende cursus. Voor meer informatie of advisering bel met 0516 461938 of mail naar greetjekeuning@gmail.com. Op deze pagina vindt u een overzicht van de cursussen voor volwassenen. De avondcursussen starten eind september/begin oktober 2018. De lessen worden eens in de twee weken gegeven en eindigen medio december. Bij aanmelding kunt u aangeven welke dag in de week u beslist niet kunt en wat voor u mogelijke cursusplaatsen zijn. Aanmelding is mogelijk tot eind september. Echter in de loop van augustus 2018 wordt de planning gemaakt, wacht dus niet te lang met aanmelden! Cursussen voor volwassenen. De cursussen worden gegeven op diverse locaties in Friesland, Groningen en Drenthe.
Fotografie Workshops en Fotocursus Doetinchem door edwinvandegraaf Fotograaf Doetinchem Edwin van de Graaf legt uit.
Fotografie curus en fotoworkshop Doetinchem. Door onze verhuizing naar Doetinchem werden er even geen fotocursussen gegeven door Edwin van de Graaf Fotografie, maar de studio is ingericht en de plannen voor een cursus of fotoworkshop liggen weer klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden. Willen jullie zakelijk een op maat gemaakte middag / dag of als jullie met een groepje van 3 a 4 mensen zijn dan is prive-les eventueel mogelijk, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Studiogegevens: C Missetstraat 6 voormalige brandweerkazerne. Via deze website kunt u informatie vinden over de fotografiecursussen die door ons gegeven worden in de stad Groningen.
Vergelijk 59 Digitale Fotografie Cursussen Springest.
Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Opleiderscore: star 74, NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 74, uit 30 ervaringen. Digitale Fotografie en Beeldbewerking.
Academie Minerva Fotografie.
Naast analoge en digitale fotografie wordt ook aandacht besteed aan de zogenaamde edele technieken, oude afdruktechnieken zoals cyanotypie, kalitypie en monochroom gomdrukken. Bekijk hier het werk en de activiteiten van de studenten, docenten en alumni. Meer informatie over de werkplaats hanze.nl. 31 0 50 595 1201. Gedempte Zuiderdiep 158 /. 9701 BH Groningen.
Home Fotograaf Groningen Ronald Zijlstra.
En dat is een heel mooi compliment, want dat is precies wat ik in mijn fotografie probeer te doen: puurheid vangen. Of dit nou jouw bruidsmeisje dat stiekem met de kat aan het spelen is, de authentieke. Meer over mij. Heb je een vraag? Of iets anders dat je mij wilt vertellen? bericht / aanvraag. Leave this field blank. van Hamelstraat 21. 9714 HH Groningen.
Fotografie cursussen en Foto workshops.
Fotografie Cursus in Eindhoven. In deze foto cursus ga je aan de slag met jouw eigen camera. Je ontdekt de verschillende standen van je camera en hoe je sluitertijd, diafragma en ISO in praktijk kunt toepassen om top foto's' te maken.

Contacteer ons