Resultaten voor cursussen rotterdam

cursussen rotterdam
Een cursus kun je volgen bij HMC cursus en training.
Cursussen en trainingen op het gebied van hout, meubel en interieur worden aangeboden door onze dochteronderneming HMC cursus en training. Voor vragen kunt u bellen naar het onderstaande nummer en of een mail sturen naar info@hmccursusentraining.nl. HMC cursus en training. 3052 KP Rotterdam.
Cursussen Erasmus University Rotterdam.
Current facets Pre-Master. De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een ruim aanbod aan interessante cursussen. Medecursisten zijn vaak collegas uit uw eigen vakgebied. Zo kunt u als bijkomend voordeel een netwerk opbouwen van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap.
Cursus DTP in Rotterdam.
startdatum Den Haag. Welke cursussen bieden wij aan? Graphic Design in English. Selecteer een pagina. Cursus DTP in Rotterdam. door Francisca Rosner 17-03-2017 blog, Geen categorie. Cursus DTP in Rotterdam. De cursus DTP in Rotterdam grafisch ontwerp omvat de volgende onderdelen: grafische vormgeving met InDesign, Typografie, Photoshop en Illustrator.
Workshops en cursussen in Rotterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Mode/Kleding, Creatief, Interieur, Persoonlijke Ontwikkeling. Diverse fotoworkshops, cursussen en fotowandelingen voor iedereen die beter wil leren fotograferen! Ook leuk voor bedrijfsuitjes. Kijk op www.fotoworkshops-rotterdam.nl voor het totale. Weten Wat je Wilt. Weten Wat je Wilt. Weten Wat je Wilt de cursus om je richting te vinden en te weten wat jou gelukkig maakt.Ben jij zoekende naar richting of ervaar je moeilijkheden met het maken van de grote keuzes in je l. Voormalig internationaal open water zwemster Maaike Waaijer verzorgt een 8 weekse borstcrawlcursus in zwembad Het Alexanderhof.De cursus is gericht op het verbeteren van jouw borstcrawlte. Neem je eigen ruimte in. Nemen mensen snel jouw ruimte in, op je werk of thuis en lopen ze regelmatig over jou heen? Raak je snel overprikkeld of geïrriteerd? Heb je het gevoel niet gezien, erkend te worden? Spiritueel, Persoonlijke Ontwikkeling. Schaduw in de schilderkunst, cursus van 4 lessen bij atelier hella de boo in rotterdam.
Cursus Excel Rotterdam Van Dijk Computeropleidingen.
Van Dijk Computeropleidingen Cursus Excel Rotterdam. Cursus Excel Rotterdam. Ben je op zoek naar een cursus Excel in Rotterdam? HR-ICT opleidingen biedt in Rotterdam en omstreken Excel cursussen voor beginners, gevorderden en ervaren gebruikers. Met onze cursussen bieden wij maatwerk op elk gewenst niveau!
Dante Rotterdam.
Dante Alighieri Rotterdam start tweemaal per jaar, in september en in januari, met een programma taal en cultuurcursussen. Native speakers en ervaren docenten geven taalcursussen op alle niveaus, van lessen voor beginners tot conversatielessen voor gevorderden. Er wordt in kleine groepen les gegeven en u maakt op een actieve manier kennis met het Italiaans. De cursussen worden aangeboden volgens de normen van het Europees Referentie Kader CEFR. De reguliere cursussen bestaan uit 24 lessen van elk 15, uur.
Bedrijfsopleidingen, cursussen en trainingen Techniek College Rotterdam Albeda College / Zadkine.
Entreeopleidingen niveau 1. Hulp bij studiekeuze. Over het mbo. Techniek College Rotterdam. Meedenken over goed onderwijs. De wereld van. Afdeling Marketing Communicatie. meer weten over de aanmeldprocedure. meer weten over cursussen en trainingen. meer weten over Info en Open Dagen.
Trainingen en cursussen CVD.
Trainingen en cursussen. Het CVD heeft een breed aanbod trainingen en cursussen zowel voor professionals, vrijwilligers, mantelzorgers als ook voor cli├źnten. Aanbod Vrijwilligerswerk en Mantelzorg. De juiste kennis draagt bij aan het plezier van de bezigheden van vrijwilligers en mantelzorgers.
Cursussen SWeDoRo Stichting Welzijn Doven Rotterdam.
Deze heeft genoeg inzicht om te kunnen bepalen of het zin heeft om de cursist door te laten gaan met een nieuwe cursus of eventueel het advies te geven om de cursus te herhalen. De cursussen vinden plaats in het Dovenontmoetingscentrum DOC van Swedoro, Michelangelostraat 46, 3066 NM, Rotterdam Alexanderpolder.

Contacteer ons