Op zoek naar fotografie workshop?

fotografie workshop
Jeroen Stel foto workshops, fotografie workshops, natuurfotoworkshop, workshops natuurfotografie, fotoreizen en meer.
Volg een van onze fotografie workshops en leer snel betere fotos maken tijdens de basis workshop compositie en beeldopbouw met fotografie docent Jeroen Stel. Leer kijken als een fotograaf van een professional met 20 jaar ervaring! Uw startpunt voor natuurfotografie workshops.
Home Fotogram cursussen en workshops fotografie.
Elk jaar organiseert Fotogram de Fotogram Prijs: een fotowedstrijd voor startende en gevorderde fotografie liefhebbers en studenten die al een stukje op weg zijn zijn met hun opleiding tot fotograaf. Ook in 2018 werd er weer een thema aan de wedstrijd gekoppeld: Het Weer.
Quick Start Workshop Nikon School.
1.4 Annulering van de workshop is alleen mogelijk indien een deelnemer de annulering méér dan 7 dagen voor aanvang schriftelijk aan Nikon School doorgeeft. De deelnemer dient hierbij uitdrukkelijk te vermelden welke workshop geannuleerd dient te worden alsmede de specifieke details betreffende de te annuleren workshop zoals locatie, tijd, betaalde inschrijfgeld, etc.
Fotografie Cursus Rotterdam 1-daagse workshop.
Basiscursus Plus Groningen. Basiscursus Plus Rotterdam. Workshop Fotografie In 11 fotografie genres. Food Fotografie Foodstyling. Light Painting Fotografie. Urban Exploring Fotografie. Urbex Fotografie Special: Landschaftspark. Specialisatie Cursus Word een echte expert. Fotografie Opleiding Uniek en volledig online. Fotoreizen ONVERGETELIJKE REIZEN.
Workshop Fotografie Basis Anki Wijnen / Zilverblauw.
Fotograferen met je hart zal Anki tijdens de workshop veel aandacht besteden aan de creatieve en artistieke kant van fotografie en gaat ze samen met jou op zoek naar eigenheid. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde taal of moeilijke termen.
Fotografie-workshop in Diergaarde Blijdorp Rides.
Ontvangst om 10.30 uur een warme drank naar keuze en winterse lekkernij in restaurant De Lepelaar Oceaniumzijde waar je ook kennismaakt met Rob Doolaard en de andere deelnemers. In het eerste deel van de workshop breng je een bezoek aan de rendieren, wolven en kleine pandas in Azië en Europa.
VDV Fotografie, Fotografieworkshop voor 1 of 2 personen: bespaar 63% in Eindhoven via Social Deal.
De dagcursus fotografie is inclusief lunch. Speciaal voor mensen die de basis van de fotografie willen leren. Leuke workshop die theorie en praktijk combineert. Ontdek de fotograaf in jezelf en haal meer uit je camera. De cursus wordt gegeven op Strijp-S, een mooie industriële plek om foto's' te maken.
Welkom bij KOM FOTOGRAFEREN.
Je kunt kiezen voor een les van één of meerdere uren, een workshop van dag of een dagdeel of een meerdaagse cursus met praktijklessen. Tevens kan KOM FOTOGRAFEREN op locatie een workshop of lezing komen verzorgen voor een bedrijfsfeest of evenement. KOM FOTOGRAFEREN is onderdeel van Wolves fotografie en wordt gerund door Ellen Reus.
Fotografie workshop / cursus.
Wanneer je in het bezit bent van een fotografie cadeaubon kun je deze hier verzilveren. Bezig met laden. Workshop Fotografie Groningen. Workshop Fotografie Leek. Workshop Fotografie Friesland. Workshop Fotografie Drenthe. Individuele Workshop Fotografie. Er zijn geen producten in de winkelwagen.

Contacteer ons