Zoeken naar fotografie workshop

fotografie workshop
Volg een Fotografie Workshop bij WeAreTravellers! We Are Travellers.
Jouw hosts tijdens deze fotografie workshop zijn Roëll de Ram oprichtster van WeAreTravellers en Chris König blogger voor WeAreTravellers, fotograaf en bekend van zijn Instagram account @TheAdventurizer. Het theorie en praktijk gedeelte van deze workshop zal worden gegeven door reisfotograaf Chris König.
Fotografie Cursus Nijmegen 1-daagse workshop.
De fotografie cursus in Nijmegen in het kort: Geschikt voor spiegelreflex, systeem, en compactcameras met een A of Av, S of Tv en M-stand Ervaren fotografie docente met kennis van alle merken cameras Leer in 1 dagen de basisprincipes van het fotograferen Afwisseling tussen theorie en praktijk Inclusief hand-out, extra naslagwerk, pen, lensdoekje, lunch en koffie/thee 3 maanden nazorg bestaande uit 6 opdrachten inclusief beoordeling Gratis parkeren is mogelijk. Fotocursus Nijmegen Eendaagse workshop.
Workshop natuurfotografie door Jeroen Stel De Orchideeën Hoeve.
Tijdens deze interessante fotografiecursus leer je in een omgeving boordevol flora en fauna van gerenommeerd natuurfotograaf Jeroen Stel mooie fotos maken van planten en dieren. Of je nu al jaren fotografeert of net begonnen bent, in beide gevallen brengt Jeroen Stel jou in deze workshop de nodige technieken bij om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.
Privé workshop natuurfotografie.
4e op de Pro-Tour 10 X Beter buitenleven afbeeldingen Amerika assortiment Bayerischer Wald beer beurs Biesbosch Biesbosch museum buitenexpositie De foto en zijn verhaal Dierfotografie Duitsland foto foto's' fotografie-evenement fotografie beurs fotopanelen gallery groothoek groothoek opname ICF Images for Conservation Fund kunstproject lezing lezing natuurfotografie lynx natuurbeleving natuureducatief natuurfotografie natuurfotowedstrijd NCN nieuwe foto's' Nikon club Nederland pro-tour ratelslang spread Texas visotter wolf Workshop workshop biesbosch zoom experience Zoom magazine.
Workshop Fotografie Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
En is het, met de komst van digitale fotografie, nu makkelijker of juist moeilijker geworden om de juiste keuze te maken? De workshop is geïnspireerd op de tentoonstelling Magnum Contact Sheets, waar we aan de hand van de originele contactvellen inzicht krijgen in het werkproces van s werelds beroemdste journalistieke fotografen.
Kamera Express Workshops. kamera-express-logo. kamera-express-logo.
Wilt u aan de slag met fotografie? Kamera Express biedt voor ieder wat wils in de vorm van workshops, lezingen en Photowalks. Hieronder vindt u een overzicht van alle Workshops. Houdt deze pagina in de gaten! Bestel nu Meer info.
Exclusieve Columbus Travel Fotografieworkshop Columbus Travel.
Locatie: De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug. Geschikt voor iedere amateurfotograaf die de basisbeginselen van fotografie kent en een camera met manuele instellingen heeft. De mooiste fotos uit de workshop worden gepubliceerd in het magazine en op de website van Columbus Travel!
Home Fotogram cursussen en workshops fotografie.
Cursus Conceptuele Fotografie. 29 september 0930: 1300.: Docent: Ariane James. Cursus Vervolg Fotografie met Praktijk. 3 oktober 1900: 2200.: Docent: Ariane James. Cursus Portret Fotografie. 3 oktober 1930: 2200.: Docent: Peter Dellenbag. Workshop Streetlife Fotografie. 2 oktober 1330: 1630.: Docent: Ariane James.
Fotografie workshop Vink Academy Fotografielessen van Laura.
De lightroom workshop is daarmee te volgen als je nog nooit met het programma gewerkt hebt, en ook als je juist wel al bekend bent met het programma maar er meer uit wilt halen. Workshop Fotografie GO. Een 1-daagse workshop op maat voor de professionele fotograaf, gericht op groei ontwikkeling GO!

Contacteer ons