Op zoek naar fotografie cursus nijmegen?

fotografie cursus nijmegen
Cursus Fotografie Foto Verweij Nijmegen.
Cursus Fotografie Foto Verweij Nijmegen. Bij Foto Verweij kun je verschillende soorten cursussen volgen waaronder.: Je leert in 4 lessen de camera de baas te worden. We gaan stap voor stap de belangrijkste instellingen langs en je leert de camera helemaal handmatig te bedienen.
PHOC.nl: Fotocursussen in het Honigcomplex Nijmegen PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
Welkom bij PHOC! PHOC heeft een gevarieerd aanbod aan fotocursussen een fotoworkshops in het inspirerende Honigcomplex Nijmegen. Met onze cursussen breng je je kennis en kunde van de fotografie op een hoger niveau. Beginnende fotografen kunnen terecht bij de basiscursus fotografie.
Fotocursus Basiscursus of workshop fotografie te Nijmegen, sluitertijd, diafragma, iso waarde en witbalans.
Waar en wanneer? Data: 25 januari, 1, 15 en 22 februari 2018. Cursustijd: s avonds van 2000: 2130. Tijdens deze cursus gaan we de laatste keer op locatie werken: avond fotografie. Locatie: Mijn eigen fotostudio aan de Heeskesacker 22-27, 6546 JV Nijmegen.
Fotobolwerk Centrum voor fotografie in de brede regio Nijmegen en Arnhem.
De Asahi Pentax is inmiddels vervangen, maar fotografie is de leidraad in zijn leven gebleven. Na de middelbare school studeerde hij aan de Fotovakschool in Den Haag, daarna werkte hij in fotostudio's' in binnen en buitenland. Lees meer: Hans Devries. Zoek een cursus. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief. Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start! Vrienden van FotoBolwerk. Cultuurspinnerij De Vasim. De Vasim biedt naast cursusruimte voor FotoBolwerk meerdere culturele evenementen. Cursisten van FotoBolwerk krijgen korting en goed advies bij Foto Grijpink in Nijmegen!
Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem in heel Nederland.
Fotocursus Snapshot geeft vanaf 2007 fotocursussen en fotografie workshops en Beeldbewerking in Nijmegen de Achterhoek en door het hele land. Ons cursusaanbod is gericht op de hobby als wat verder gevorderde fotograaf en beeldbewerker. BEKIJK HET CURSUS AANBOD. Ben je op zoek naar een professionele fotograaf?
Cursussen.
Met een reportage wordt in de fotografie een verslaglegging in beeld bedoeld van een gebeurtenis of evenement. Een prachtige reis waar je al lang naar uitkijkt kan zo'n' gebeurtenis zijn! Lees meer: Cursus reis en reportagefotografie. Cursus Creatief Flitsen. We zijn meestal geen fan van flitsfotos. Ze zijn sfeerloos, vaak overbelicht op de voorgrond en onderbelicht op de achtergrond, foute schaduwen kortom.alle reden om de flits te mijden? Lees meer: Cursus Creatief Flitsen. Zoek een cursus. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief. Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start! Vrienden van FotoBolwerk. Cultuurspinnerij De Vasim. De Vasim biedt naast cursusruimte voor FotoBolwerk meerdere culturele evenementen. Cursisten van FotoBolwerk krijgen korting en goed advies bij Foto Grijpink in Nijmegen!
Fotografie Cursus Nijmegen 1-daagse workshop.
De fotografie cursus in Nijmegen in het kort: Geschikt voor spiegelreflex, systeem, en compactcameras met een A of Av, S of Tv en M-stand Ervaren fotografie docente met kennis van alle merken cameras Leer in 1 dagen de basisprincipes van het fotograferen Afwisseling tussen theorie en praktijk Inclusief hand-out, extra naslagwerk, pen, lensdoekje, lunch en koffie/thee 3 maanden nazorg bestaande uit 6 opdrachten inclusief beoordeling Gratis parkeren is mogelijk.
Fotografiecursus starters Nijmegen.
De cursus sluit aan op de kennis die mensen hebben opgedaan tijdens de Workshop Basis Fotografie. Omdat we met dynamische groepen werken, leer je ook veel van elkaar en er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Locatie Fotografiecursus Starters Nijmegen.
Fotografie-cursus-Nijmegen.
Newborn uitleg en prijzen. Fotografie cursus Nijmegen. Monique en ik geven verschillende workshops fotografie.: Workshop newborn fotografie 295 euro In deze workshop leren we je al onze geheimen over newborn fotografie en gaan we ook echt een shoot doen met een babytje.

Contacteer ons